TELÈFON:
937 20 52 30
E-MAIL:
info@vimark.es

HOME

Vimark

SOBRE NOSALTRES

Què fem

PRODUCCIÓ

Serveis

TIMELAPSE

Què és?

SHOWREEL

Els nostres projectes

CONTACTI’NS

Ens coneixerà millor


CONTACTI’NS / Ens coneixerà millor


Si com a empresa o institució té una història corporativa que li agradaria compartir o vol transmetre els valors de la seva marca, ciutat turística, hotel, palau de congressos, etc. estarem encantats de poder ajudar-lo.Consentiment informat


 
TELÈFON:
937 20 52 30

E-MAIL:
info@vimark.es
LocationJoanot Martorell, 4-10
08203 Sabadell, BCN


CONSENTIMENT INFORMAT
Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat de Pressgraph Mediagroup, SL amb la finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu de Pressgraph Mediagroup, SL, responsable del fitxer i amb domicili al carrer Joanot Martorell, 4 - 10, 08203 Sabadell, Barcelona. Espanya. Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel•lar i oposar-se al tractament d'aquestes dades mitjançant escrit dirigit a la direcció anteriorment citada. En compliment del deure d'informació contemplat en l'article 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és Pressgraph Mediagroup, SL , amb domini d'Internet www.vimark.es, inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i / o interessats a la següent adreça de correu electrònic info@vimark.es.
   Corporate videos

Vídeo d'empresa

ViMark produeix vídeos corporatius d'alta qualitat per a tot tipus d'empreses i institucions amb garanties per atreure l'atenció, sorprendre i emocionar.
video marketing

Vídeo marketing

El vídeo màrqueting és una de les estratègies de comunicació online més eficaç i valorada. Actuem com Agència i Consultora de Comunicació Integral.
Video Branding

Vídeo Branding

"El futur pertany als qui creuen en el valor de la seva marca, la comparteixen i emocionen" ViMark projectarà la seva imatge de marca de forma sorprenent.