TELÈFON:
937 20 52 30
E-MAIL:
info@vimark.es

HOME

Vimark

SOBRE NOSALTRES

Què fem

PRODUCCIÓ

Serveis

TIMELAPSE

Què és?

SHOWREEL

Els nostres projectes

CONTACTI’NS

Ens coneixerà millor


Timelapse / Què és?


L'art de capturar el temps.


Timelapse o una seqüència de vídeo accelerada, on els esdeveniments succeeixen a una velocitat molt més ràpida del normal que altera la realitat.
Timelapse és el nom d'una tècnica fotogràfica que consisteix en la captació d'una successió d'imatges fixes que després són reproduïdes a una velocitat major a les que van ser preses, com en el cinema a 24 fotogrames per segon..

  La captació d'imatges a través d'una càmera fotogràfica per crear un timelapse aporta una sèrie d'avantatges sobre l'enregistrament en vídeo:

Reproduccions majors a 4 K En cinema s'empren resolucions de 2 K. O menys.

Trets amb temps d'exposició lents. Permet l'obtenció d'imatges amb un efecte estela que cap programa d'efectes digitals podria igualar. Igualment permet fotografiar entorns poc o gens il•luminats, moviment d'estrelles, núvols, etc.Corporate videos

Vídeo d'empresa

ViMark produeix vídeos corporatius d'alta qualitat per a tot tipus d'empreses i institucions amb garanties per atreure l'atenció, sorprendre i emocionar.
video marketing

Vídeo marketing

El vídeo màrqueting és una de les estratègies de comunicació online més eficaç i valorada. Actuem com Agència i Consultora de Comunicació Integral.
Video Branding

Vídeo Branding

"El futur pertany als qui creuen en el valor de la seva marca, la comparteixen i emocionen" ViMark projectarà la seva imatge de marca de forma sorprenent.