TELÈFON:
937 20 52 30
E-MAIL:
info@vimark.es

HOME

Vimark

SOBRE NOSALTRES

Què fem

PRODUCCIÓ

Serveis

TIMELAPSE

Què és?

SHOWREEL

Els nostres projectes

CONTACTI’NS

Ens coneixerà millor


PRODUCCIÓ / Serveis


En ViMark apostem per una producció audiovisual creativa, innovadora i personalitzada a mida de cada client.


VÍDEO D'EMPRESA
La seva millor targeta de visita! Fonamental en empreses que valoren la seva imatge. En qüestió de segons reflecteixen la personalitat i cultura de la seva companyia. Aspectes formatius, de representació, corporatiu i de mostra de producte, formen part de l'especialitat de les nostres produccions. Hem realitzat més de 70 vídeos d'empresa per tota la geografia espanyola.ARTVÍDEO
Art efímer per projeccions espectaculars. Una fusió de vídeo, timelapse i música, reservats per a produccions sobre presentacions, macroesdeveniments, turisme, etc. Una forma espectacular de projectar la memòria històrica dels valors de les nostres marques.


DOCUMENTALS
El nostre equip està preparat per a produir documentals en 35 mm. amb caràcter periodístic sobre qualsevol tema social. Rodem per tota la geografia espanyola.


TV I CINEMA
Produïm espots per a TV i Cinema per a ser projectats en qualsevol canal tv o circuit de cinema. Les nostres produccions timelapse superen amb escreix la qualitat exhibida en aquests mitjans de comunicació.En ViMark ens ocupem de tot el procés del projecte, des de l'assessorament en la definició dels objectius del vídeo fins al seu lliurament en el format escollit, procurant que el client, intervingui en tots els aspectes del procés:
PREPRODUCCIÓ / FILMACIÓ I RODATGE / POSTPRODUCCIÓ.TARIFES & PRESSUPOST:

Contacti'ns !
La millor manera de conèixer-nos i presentar-li una oferta ajustada a les seves necessitats.

TELÈFON:
937 20 52 30
E-MAIL:
info@vimark.es
 

Timelapse La ViñaBobet . Video CorporativoTimelapse SostenibilidadGiisa/Giromax - Vídeo corporativoTimelapse Eólicas Riojanas


Corporate videos

Vídeo d'empresa

ViMark produeix vídeos corporatius d'alta qualitat per a tot tipus d'empreses i institucions amb garanties per atreure l'atenció, sorprendre i emocionar.
video marketing

Vídeo marketing

El vídeo màrqueting és una de les estratègies de comunicació online més eficaç i valorada. Actuem com Agència i Consultora de Comunicació Integral.
Video Branding

Vídeo Branding

"El futur pertany als qui creuen en el valor de la seva marca, la comparteixen i emocionen" ViMark projectarà la seva imatge de marca de forma sorprenent.